Uw solide partner in projecten

Al meer dan 25 jaar exploiteert de Voortman Groep een aantal succesvolle keukenformules verdeeld over heel Nederland. Op dit moment telt onze organisatie ruim 250 medewerkers en zijn we een toonaangevende keukenorganisatie die op landelijk niveau opereert in zowel de particuliere als projectenmarkt. Binnen de Voortman Groep combineren we het persoonlijke karakter en de servicegerichte filosofie van een familiebedrijf met de professionaliteit, de discipline en het kostenbewustzijn van een resultaatgerichte organisatie.

Ruime keuze en kwaliteit

40 jaar ervaring heeft ons geleerd dat verschillende mensen ook andere wensen en voorkeuren hebben voor hun nieuwe keuken. Dat kan betrekking hebben op de stijl van de keukens, de ambiance in de showroom of op het te besteden budget. Om al die klanten perfect te kunnen bedienen hebben we verschillende formules ontwikkeld, elk gericht op een specifieke doelgroep.

Onze opdrachtgevers

Particulieren

Ontwikkelaars

Bouwers

Beleggers

Corporaties

Zorginstanties

Weten wat wij voor u kunnen betekenen?

Wilt u meer te weten komen over wie wij zijn en waar wij u mee kunnen helpen?  Maak dan een vrijblijvende afspraak met één van onze accountmanagers voor een kennismakingsgesprek.

Maak een afspraak met een accountmanager